Bert's Jr.

Inkoop - verkoop - onderdelen - onderhoud                                                                                                   Agm Store Losser                                                       

  Onze scooters                       

Voor onze gebruikte      scooters volg ons op Instagram @bertsjrlosser  

AGM 50cc scooters
Laten we met het belangrijkste beginnen; het is gewoon leuk om op een AGM scooter te rijden!
Vlot over de rijbaan door het stadsverkeer, of relaxt op het fietspad genietend van de natuur.

Een AGM scooter is geschikt voor elke wens en gelegenheid. Wil je snelheid, dan kies je voor een AGM 50cc scooter in 45 kilometer ‘brom’ uitvoering. Als je echter voor de ultieme vrijheid kiest, dan is er ook van elk model een 25 kilometer ‘snor’ uitvoering.
Alle AGM 50cc scooters hebben o.a. drie jaar motorgarantie. Ook kunnen wij het onderhoud voor je doen en is er keuze uit vele accessoires.

Hét model van 2019 moet wel de ECO van AGM zijn. 


Niet alleen is de ECO met haar oogstrelende design een echte eye-catcher, de prestaties van deze elektrische scooter zijn van ongekende klasse.


Laat de ECO uw verwachtingen overstijgen?


De AGM SP50 scooter is trendy, hip maar vooral compact en zuinig. Zijn betrouwbare 4-takt techniek is goed voor vele kilometers woon-werk-verkeer.

De AGM Retro scooter: geen enkele scooter is zo populair. Breed chromen stuur en grote chromen koplamp zijn de grootste stijlelementen.Geen enkele scooter geniet zo’n grote populariteit als de Retro. Zijn brede chromen stuur en grote chromen koplamp zijn de grootste stijlelementen en door een groot scala aan kleuren vindt iedereen zijn of haar Retro.

De trendy AGM VX50 scooter met klassiek en gracieus voorkomen maakt hem tot echte blikvanger. Leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.Het klassieke en gracieuze voorkomen van de VX50 maken deze scooter tot een echte blikvanger. Leverbaar in chique glanzende kleuren en in stoere matte tinten. Uiteraard is deze trendy scooter leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.

De AGM Veterano,

Deze klassieke scooter is voorzien van 12 inch wielen en een groot zadel voor extra rijcomfort. Daarnaast brengen de white wall banden en de chromen accenten in combinatie met de LED knipperlichten en LED dagrijverlichting nostalgie en moderne tijd bij elkaar.

De AGM Swan scooter is klassiek, compact en helemaal van deze tijd. Vloeiende elegante lijnen, zuinige 4-takt motor, een ideaal vervoermiddel.

De AGM Supreme. Ja, je zult worden gezien op deze ultieme scooter. Perfect rijgedrag, uitstekend motorblok en de looks waarover gepraat wordt.

De AGM Star50 scooter is als een vallende ster, elke keer mag je een wens doen. Door zijn 10 inch wielen en compactheid prettig te besturen.

Wil je genieten van de vrijheid op een fantastische scooter met LED, strakke lijnen en fantastisch weggedrag, dan is de AGM Qube het model voor jou! Het vernieuwde 3B3 motorblok is krachtig en brengt je zonder problemen naar jou bestemming.

Een absolute topper is de AGM Brash50! Vol zelfvertrouwen zul je over de wegen rijden met deze kleine variant van AGM Supreme. Sta gedurfd en elegant

Steel de show met de AGM VX50s scooter. Je herkent hem zoals vanouds aan de sportieve, vierkante koplamp. Daarnaast is de VX50s ook voorzien met de bekende zwarte accente

De AGM New Flash scooter met ronde vormen, chroomaccenten en retro styling. Door zijn compacte afmetingen is het een stadscooter bij uitstek.